Στην ξεχωριστή Μεσσηνία, τα κρασιά φέρουν τα μοναδικά γνωρίσματα της γης που τα μεγάλωσε. Χαρακτηρίζονται από τα φρουτώδη αρώματα, τη γεμάτη γεύση και το ζωντανό τους χρώμα έχοντας εξασφαλίσει την ποιότητα τους, λόγω της μεγάλης ηλιοφάνειας αλλά και των ξηροθερμικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή κατά την περίοδο της ωρίμανσης των σταφυλιών.
Προτείνοντας μας :
• Ροδίτης 100%
Ποικιλία Ροδίτης 100%
Περιοχή: Κεντρική βουνά της Αχαΐας
Οινοποίηση:
Τα σταφύλια μεταφέρονται σε μικρά κουτιά. Ο χυμός χωρίζεται σε πνευματικό πιεστήριο και σε χαμηλή θερμοκρασία (13-16. ° C) που έχουν υποστεί ζύμωση. Η ωρίμανση του κρασιού παράγονται επίσης σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε χαμηλή θερμοκρασία. Η πλήρωση γίνεται μετά τη σταθεροποίηση σε σχέση με το τρυγικό, τρυγικό οξύ και διηθήθηκε.
Χαρακτηριστικά: Ένα κρασί από ένα από τα μεγαλύτερα του ελληνικού αμπελώνα, με λαμπερό χρώμα, αρώματα φρούτων και αγριολούλουδων, ευχάριστη γεύση και δροσερή επίγευση.
Προτάσεις σερβιρίσματος: 8-10 ° C κρύο, αρμονικά συνοδεύεται χοιρινό κρέας, τα πουλερικά, τα ψάρια και τα οστρακοειδή.
• Μερλότ 100%
Ποικιλία : Merlot 100%
Περιοχή : Πυλία Μεσσηνίας
Οινοποιηση:
Τα σταφύλια μεταφέρονται σε μικρά κουτιά, που χωρίζονται από τα μούρα προέρχονται ικρίωμα και στη συνέχεια οδηγούνται στα οινοποιητές. Πρώτον, υπάρχει μια προ-ζύμωση μιντιακό φαινόμενο kryoekchylisis (ψυχρή εκχύλιση) και στη συνέχεια ακολουθεί η εκχύλιση ζύμωση, η οποία διαρκεί για 15 ημέρες στους 20-25 ° C. Το φρέσκο κρασί διαχωρίζεται με απαλή πίεση και μετά τη μηλογαλακτική ζύμωση, παραμένει για ένα μικρό χρονικό διάστημα σε δρύινα βαρέλια. Η πλήρωση γίνεται μετά τη σταθεροποίηση σε σχέση με το τρυγικό, τρυγικό οξύ και διηθήθηκε.
Χαρακτηριστικά: Μια ειδική ποικιλία αμπέλου από την κοσμοπολίτικη Merlot, πορφυρό χρώμα, αρώματα μαύρων φρούτων και μπαχαρικών, βελούδινη στόμα και ευχάριστη επίγευση.
Προτάσεις σερβιρίσματος: Απολαύστε το στους 16-18 ° C με τυρί, ζυμαρικά και κόκκινο μεσογειακή κουζίνα.
• Αγιωργίτικο 100%
Ποικιλία : Αγιωργίτικο 100%
Περιοχή : Αμπελώνες στην Νεμέα
Οινοποίηση:
Τα σταφύλια μεταφέρονται σε μικρά κουτιά, που χωρίζονται από τα μούρα προέρχονται ικρίωμα και στη συνέχεια οδηγούνται στα οινοποιητές. Πρώτον, υπάρχει μια προ-ζύμωση μιντιακό φαινόμενο kryoekchylisis (ψυχρή εκχύλιση) και στη συνέχεια ακολουθεί η εκχύλιση ζύμωση, η οποία διαρκεί για 15 ημέρες στους 20-25 ° C. Το φρέσκο κρασί διαχωρίζεται με απαλή πίεση και μετά τη μηλογαλακτική ζύμωση, παραμένει για ένα μικρό χρονικό διάστημα σε δρύινα βαρέλια. Η πλήρωση γίνεται και φιλτράρεται μετά τη σταθεροποίηση.
Χαρακτηριστικά: Ένα κρασί από την μοναδική ποικιλία Αγιωργίτικο .Το κρασί είναι μοναδικό και έχει το δυναμικό της περιοχής και της ευρύτερης Πελοποννησιακού αμπελώνα. Με βαθύ πορφυρό χρώμα, αρώματα βανίλιας και ώριμων φρούτων, πλούσια γεύση και χαρακτηριστική επίγευση στο.
Προτάσεις σερβιρίσματος: Απολαύστε το στους 16-18 ° C, με κόκκινα μεσογειακά πιάτα και σκούρα σοκολάτα.
• Μοσχοφίλερο 100%
Ποικιλία : Μοσχοφίλερο 100%
Περιοχή : Μαντινεία Αρκαδίας
Οινοποίηση:
Τα σταφύλια μεταφέρονται σε μικρά κουτιά. Ο χυμός διαχωρίζεται σε πνευματικού τύπου και ζύμωση σε χαμηλή θερμοκρασία (13- 16 ° C). Η ωρίμανση του κρασιού παράγονται επίσης σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε χαμηλή θερμοκρασία. Η πλήρωση γίνεται μετά τη σταθεροποίηση σε σχέση με το τρυγικό, τρυγικό οξύ και διηθήθηκε.
Χαρακτηριστικά : Από μία από τις πιο ταλαντούχες ελληνικές ποικιλίες, ένα κομψό κρασί με λαμπερό χρώμα, αρώματα από λευκό ροδάκινο και τριαντάφυλλο, ευχάριστη γεύση και διακριτικό επίγευση.
Προτάσεις σερβιρίσματος: 8-10 ° C κρύο, αρμονικά συνοδεύεται πιάτα της Μεσογείου και ασιατική κουζίνα.
Παράγοντας κάθε χρόνο συγκεκριμένο αριθμό φιαλών, με σκοπό τη διασφάλιση της άριστης ποιότητας των κρασιών με την ετικέτα Εύρυτος, το οινοποιείο Τσοπελάκος δίνει έμφαση στις εξαγωγές και συμβάλλει στην προβολή των ελληνικών κρασιών παγκοσμίως. Με πρώτη την αγορά των Η.Π.Α., με τα προϊόντα τους να εξάγονται ακόμη σε Γαλλία, Γερμανία και Σερβία. Η διάθεσή τους γίνεται από επιλεγμένα καταστήματα και χώρους υψηλής εστίασης (εστιατόρια, ξενοδοχεία).
Πιστεύοντας εξαρχής στην άποψη « Η ΦΥΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΔΑΜΑΖΕΤΑΙ .. Παράγονται κρασιά υψηλής ποιότητας, έχοντας τον δικό τους αυθεντικό χαρακτήρα…
ΜΕ ΑΦΟΣΙΩΣΗ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΓΕΥΣΗ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΕΥΡΥΤΟΣ….. |