Ελληνική έκδοση English version
Βρίσκεστε εδώ: Agrothema.gr > Γεωργία > Τρόφιμα - Ποτά Γεωργίας > Κρασί - Μπύρα > Παραγωγός > Νομός Αργολίδας > ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΔΟΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΥΛΗ Ηράκλειο - Ρέθυμνο - Χανιά - Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Λάρισα - Πάτρα...
agrothema.gr | ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΔΟΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΔΟΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Μπάθρα Κουτσοποδίου , Άργος , 21200
Νομός Αργολίδας


2751022334 - 2751022163
6949688899
Αντώνης Δούρος
www.douroswinery.gr
info@douroswinery.gr
Ενότητα: Γεωργία    
Υποκατηγορία: Κρασί - Μπύρα   Τύπος: Παραγωγός
Λίγα λόγια για εμάς:

Ένα δικό τους Όραμα ξεκινά, στην παραγωγή ιδιαίτερων Οίνων, βασιζόμενοι στο μεράκι τους και την παράδοση της οικογένειας « ΔΟΥΡΟΣ», στο νομό Αργολίδας, τρία μόλις χιλιόμετρα από την πόλη του Άργους, στην περιοχή του Κουτσοποδίου. Σε μικρή απόσταση βρίσκεται η Νεμέα, μια από τις μεγαλύτερες ζώνες προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης (Π.Ο.Π.) ερυθρών κρασιών αλλά και η Μαντινεία (Μοσχοφίλερο), μια εξ’ ίσου σημαντική αμπελουργική ζώνη (Π.Ο.Π.) στην Ελλάδα.

Με τη τεχνογνωσία και κυρίως το πάθος και την αγάπη, σε συνδυασμό βέβαια με τη παράδοση και την οικογενειακή μορφή της εταιρίας εγγυούνται την άριστη ποιότητα των Κρασιών τους…

Φιλοδοξία τους να αναδείξουν τον πλούτο του ελληνικού αμπελώνα, μέσα από τις δικές τους Εξαίρετες Οινοποιήσεις ελληνικών ποικιλιών και την δημιουργία εξαίρετων Ποικιλιακών και Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης οίνων…..

Η εταιρεία:

Με Συνεχιστές του Οράματος την Νέα γενιά της Οικογένειας αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη και προβολή των δραστηριοτήτων και των προϊόντων της Οινοποιήσης…. Ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα, αλλά και την γεύση τους, απογειώνοντας τις αισθήσεις σας και αφήνοντας την πιο γλυκιά ανάμνηση σε κάθε ουρανίσκο, ενώνοντας την ομορφιά από τον έξω κόσμο με την ψυχή σας. Μια δοκιμή θα επιβεβαιώσει τον αρωματικό τους πλούτο και την ιδιαιτερότητά τους.

Στο σύγχρονο Οινοποιείο τους, ο χώρος είναι κατάλληλα διαμορφωμένος από το στάδιο της παραλαβής σταφυλιών μέχρι και της εμφιάλωσης. Η παραγωγική δυνατότητα του οινοποιείου μας αγγίζει τους 2000 τόνους ετησίως, διαθέτοντας μια πλήρη και υπερσύγχρονη γκάμα εξοπλισμού και μηχανημάτων. Πιο συγκεκριμένα, τα πνευματικά πιεστήρια, οι εναλλάκτες ψύξης, τα φίλτρα καθώς και οι 50 ανοξείδωτες δεξαμενές διαφόρων τόνων (δεξαμενές σταθεροποίησης, δεξαμενές προζυμωτικής εκχύλισης, οινοποιητές για την ερυθρά οινοποίηση), εγγυώνται τη δημιουργία επώνυμων και ποιοτικών οίνων, όπως το Αγιωργίτικο Νεμέα, το Μοσχοφίλερο Μαντινεία καθώς και τα ΜΕΛΟΙΝΟΣ Λευκό – Ροζέ – Ερυθρό.

Ο χώρος της εμφιάλωσης είναι ειδικά εξοπλισμένος με τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έχοντας τη δυνατότητα να παράγει 2000 μπουκάλια την ώρα, πάντα υπό την επίβλεψη και την πείρα του κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού. Το οινοποιείο Δούρος ακολουθεί όλες τις απαιτήσεις υγιεινής και ασφάλειας του «Συστήματος Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων» το οποίο πιστοποιείται κατά το πρότυπο ISO 22000:2005.

Προτείνοντας μας  Οίνους Υψηλής ποιότητας : 

ΦΙΑΛΗ EVNIA 750ml 

Evnia Ερυθρός (Ξηρός Αγιωργίτικο)

• Τύπος κρασιού: Ερυθρός Ξηρός
• Κατηγορία: Προστατευόμενη γεωγραφική ένδειξη (Π.Γ.Ε.) Πελοπόννησος
• Ποικιλία: Αγιωργίτικο
• Προέλευση σταφυλιών: Από επιλεγμένους αμπελώνες της Αρχαίας Νεμέας.
• Οινοποίηση: Ερυθρή Οινοποίηση με ελεγχόμενη αλκοολική ζύμωση και παραμονή γλεύκους και στέμφυλων ώστε να αναδειχτούν ακόμα περισσότερο τα σημαντικά χαρακτηριστικά της ποικιλίας στο δεδομένο βαθμό ωριμότητας.
• Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Βαθυκόκκινο χρώμα με εξαιρετική μύτη γεμάτη αρώματα κόκκινων φρούτων. Γεύση ιδιαίτερα μαλακή με πλούσιο και καλά δομημένο σώμα.
• Αρμονία γεύσεων: Συνοδεύει άψογα κόκκινα κρέατα, κίτρινα τυριά και αλλαντικά. Σερβίρεται στους 16° με 18°.
• Αλκοολικός βαθμός: 13%

ΦΙΑΛΕΣ ΜΕΛΟΙΝΟΣ 750ml

Μέλοινος Λευκός Ξηρός (Ροδίτης-Μοσχοφίλερο)

• Τύπος κρασιού: Λευκός ξηρός
• Κατηγορία: Προστατευόμενη γεωγραφική ένδειξη (Π.Γ.Ε.) Πελοπόννησος
• Ποικιλία: Μοσχοφίλερο 80% – Ροδίτης 20%
• Προέλευση σταφυλιών: Από αμπελώνες της Μαντινείας σε ύψος 700μ και της Αχαΐας.
• Οινοποίηση: Χρήση πνευματικών πιεστηρίων και ζύμωση του πρόρωγου σε ελεγχόμενη θερμοκρασία.
• Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Ζωηρό φρέσκο κρασί με χρυσοπράσινες ανταύγειες, έντονα φρουτώδη αρώματα μήλου και ανανά με πλούσια και δροσερή γεύση.
• Αρμονία γεύσεων: Συνοδεύει θαλασσινά, κρέατα με λευκές σάλτσες και είναι ιδανικό με συνοδεία τυριών και αλλαντικών. Σερβίρεται στους 8° με 10°.
• Αλκοολικός βαθμός: 11,5%

Μέλοινος Ροζέ Ξηρός (Αγιωργίτικο)

• Τύπος κρασιού: Ροζέ Ξηρός.
• Κατηγορία: Προστατευόμενη γεωγραφική ένδειξη (Π.Γ.Ε.) Πελοπόννησος
• Ποικιλία: Αγιωργίτικο 80% – Ροδίτης 20%
• Προέλευση σταφυλιών: Από αμπελώνες της ορεινής Κορινθίας σε ύψος 800μ και της Αχαΐας.
• Οινοποίηση: Κρυοεκχύλιση σε ανοξείδωτες δεξαμενές και μαλακή, ερυθρή οινοποίηση σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες.
• Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Αρώματα λουλουδιών με πινελιές κανέλας. Ένα Ελληνικό κρασί με καλή δομή και μακρυά επίγευση.
• Αρμονία γεύσεων: Συνοδεύει κυρίως κρύα πιάτα, σαλάτες και τυριά. Σερβίρεται στους 10° με 12°.
• Αλκοολικός βαθμός: 11,5%

Μέλοινος Ερυθρός Ξηρός (Αγιωργίτικο-Cabernet)

• Τύπος κρασιού: Ερυθρός Ξηρός
• Κατηγορία: Προστατευόμενη γεωγραφική ένδειξη (Π.Γ.Ε.) Πελοπόννησος
• Ποικιλία: Αγιωργίτικο 60% – Cabernet Sauvignon 40%
• Προέλευση σταφυλιών: Από επιλεγμένους αμπελώνες της Αρχαίας Νεμέας.
• Οινοποίηση: Ερυθρή Οινοποίηση με ελεγχόμενη αλκοολική ζύμωση και παραμονή γλεύκους και στέμφυλων ώστε να αναδειχτούν ακόμα περισσότερο τα σημαντικά χαρακτηριστικά της ποικιλίας στο δεδομένο βαθμό ωριμότητας.
• Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Βαθυκόκκινο χρώμα με εξαιρετική μύτη γεμάτη αρώματα κόκκινων φρούτων. Γεύση ιδιαίτερα μαλακή με πλούσιο και καλά δομημένο σώμα.
• Αρμονία γεύσεων: Συνοδεύει άψογα κόκκινα κρέατα, κίτρινα τυριά και πικάντικες σάλτσες. Σερβίρεται στους 16° με 18°.
• Αλκοολικός βαθμός: 12,5%

ΦΙΑΛΕΣ MONOPATI 750ml

Monopati Λευκός Ξηρός (Ροδίτης)

• Τύπος κρασιού: Λευκός Ξηρός.
•  Κατηγορία: Ονομασία κατά παράδοση
•  Ποικιλία: Ροδίτης
•  Προέλευση σταφυλιών: Ορεινοί αμπελώνες στην Αχαία
•  Οινοποίηση: Προζυμωτική απολάσπωσης του γλεύκους και ελεγχόμενη ζύμωση του προρώγου σε ανοξείδωτες δεξαμενές.
•  Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Οι νότες πράσινου μήλου στη μύτη, συνδυάζονται με ένα γεμάτο και με ευχάριστη οξύτητα στόμα, αναδεικνύοντας τον φρέσκο και δροσερό χαρακτήρα του κρασιού.
•  Αρμονία γεύσεων: Ελαφριά πιάτα με κρέας, λευκά τυριά, ψητά χάρια / θαλασσινά.
•  Σερβίρεται στους: 10c – 12c
•  Αλκοολικός βαθμός: 11,5%

Monopati Ροζέ Ξηρός (Ροδίτης-Αγιωργίτικο)

• Τύπος κρασιού: Ροζέ Ξηρός.
• Κατηγορία: Προστατευόμενη γεωγραφική ένδειξη (Π.Γ.Ε.) Πελοπόννησος
• Ποικιλία: Αγιωργίτικο 80% – Ροδίτης 20%
• Οινοποίηση: Σε 600-800 μέτρα υψόμετρο στην Κορινθία Κλασσική “ροζέ” οινοποίηση, με εκχύλιση της σταφυλομάζας μέχρι παραλαβής εξαιρετικά ήπιων και μαλακών ταννινών και λαμπερού ερυθρωπού/τριανταφυλλένιου χρώματος.
• Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Μικρά κόκκινα φρούτα στη μύτη και νύξεις καραμέλας βουτύρου, συνδυάζονται με ένα ισορροπημένο και γεμάτο στόμα, αφήνοντας μια ευχάριστη μακρά επίγευση στον ουρανίσκο.
• Αρμονία γεύσεων: Συνοδεύει ζημαρικ΄με ελαφριές κόκκινες σάλτσες και λευκά τυριά μέτριας λιπαρότητας και έντασης.
• Σερβίρεται στους: 10c – 12c.
• Αλκοολικός βαθμός: 11,5%

Monopati Ερυθρός Ξηρός (Αγιωργίτικο)

• Τύπος κρασιού: Ερυθρός Ξηρός.
• Κατηγορία: Προστατευόμενη γεωγραφική ένδειξη (Π.Γ.Ε.) Πελοπόννησος
• Ποικιλία: Αγιωργίτικο 100%
• Οινοποίηση: Στην αμπελουργική ζώνη της Αρχαίας Νεμέας (Κόρινθος). Συγκομιδή στο σωστό σημείο τεχνολογικής ωριμότητας (σάκχαρα, οξύτητα, φαινολικά). Κλασσική οινοποίηση ερυθρού κρασιού με επαφή του δέρματος με το μούστο, ακολουθούμενη από ελεγχόμενη αλκοολική ζύμωση.
• Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Το έντονο κόκκινο χρώμα και τα μικρά κόκκινα φρούτα στη μύτη συμπληρώνουν το ένα το άλλο με στιβαρές αλλά μαλακές δομές τανίνες.
• Αρμονία γεύσεων: Συνοδεύει κόκκινο κρέας, κυνήγι, αλλαντικά / λουκάνικα.
• Σερβίρεται στους: 10c – 12c.
• Αλκοολικός βαθμός: 12,5%

Monopati Λευκός Ημίγλυκος (Ροδίτης)

• Τύπος κρασιού: Λευκός Ημίγλυκος
• Ποικιλία: Ροδίτης
• Οινοποίηση: Χρήση πνευματικών πιεστηρίων και ζύμωση του πρόρωγου σε ελεγχόμενη θερμοκρασία.
• Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Λαμπερό χρυσαφί χρώμα. Ευχάριστα φρουτώδη αρώματα. Πλούσια δομή, γεμάτο σώμα και τέλεια επίγευση.
• Αρμονία γεύσεων: Συνοδεύει φρούτα και ξηρούς καρπούς. Σερβίρεται στους 10° με 12°.
• Αλκοολικός βαθμός: 11%

Monopati Ρετσίνα Σαββατιανό

• Τύπος κρασιού: Ρετσίνα.
•  Κατηγορία: Ονομασία κατά παράδοση
•  Ποικιλία: Σαββατιανό
•  Προέλευση σταφυλιών: Από αμπελώνες της Αττικής
•  Οινοποίηση: Χρήση πνευματικών πιεστηρίων και ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία.
•  Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά: Ζωηρό φρέσκο κρασί με χρυσοπράσινες ανταύγειες και άρωμα ρητίνης. Πιπεράτη πλούσια και δροσερή γεύση με αρμονική οξύτητα.
•  Αλκοολικός Βαθμός: 11,5%

Monopati Ερυθρός Ημίγλυκος (Αγιωργίτικο)

• Τύπος κρασιού: Ερυθρός Ημίγλυκος
•  Ποικιλία: Αγιωργίτικο
•  Οινοποίηση: Κρυοεκχύλιση σε ανοξείδωτες δεξαμενές και ερυθρή οινοποίηση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία.
•  Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Έντονο βιολετί χρώμα με φρέσκο άρωμα μικρών κόκκινων φρούτων, με βελούδινη υφή στο στόμα, μαλακό και γλυκόπιοτο.
•  Αρμονία γεύσεων: Σερβίρεται στους 12° με 14°.
•  Αλκοολικός βαθμός: 12%

ΦΙΑΛΕΣ  ΜΕΛΟΙΝΟΣ  187ml

Μέλοινος Λευκός Ξηρός (Ροδίτης-Μοσχοφίλερο)

• Τύπος κρασιού: Λευκός Ξηρός
•  Κατηγορία: Προστατευόμενη γεωγραφική ένδειξη (Π.Γ.Ε.) Πελοπόννησος
•  Ποικιλία: Μοσχοφίλερο 80% – Ροδίτης 20%
•  Προέλευση σταφυλιών: Από αμπελώνες της Μαντινείας σε ύψος 700μ και της Αχαΐας.
•  Οινοποίηση: Χρήση πνευματικών πιεστηρίων και ζύμωση του πρόρωγου σε ελεγχόμενη θερμοκρασία.
•  Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Ζωηρό φρέσκο κρασί με φωτεινό κίτρινο χρώμα με πράσινες ανταύγειες. Φρέσκια οξύτητα με πλούσια και δροσερή γεύση.
•   Αρμονία γεύσεων: Συνοδεύει άψογα ποικιλίες τυριών και αλλαντικών. Σερβίρεται στους 12° με 14°.
•   Αλκοολικός βαθμός: 11,5%

Μέλοινος Ροζέ Ημίξηρος (Αγιωργίτικο)

• Τύπος κρασιού: Ροζέ Ημίξηρος
• Κατηγορία: Προστατευόμενη γεωγραφική ένδειξη (Π.Γ.Ε.) Πελοπόννησος
• Ποικιλία: Αγιωργίτικο 100%
• Προέλευση σταφυλιών: Από επιλεγμένους της ορεινής Κορινθίας σε ύψος 800μ
• Οινοποίηση: Κρυοεκχύλιση σε ανοξείδωτες δεξαμενές και μαλακή, ερυθρή οινοποίηση σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες.
• Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Το χρώμα είναι λαμπερό με αρώματα λουλουδιών και πινελιές κανέλας. Ένα Ελληνικό κρασί με ωραία αίσθηση οξύτητας και βελούδινων ταινιών.
• Αρμονία γεύσεων: Μπορείτε να το απολάυσετε μόνο του ή με τη συνοδεία θαλασσινών, λευκών κρεάτων και σαλατών. Σερβίρεται στους 8° με 10°.
• Αλκοολικός βαθμός: 11,5%

Μέλοινος Ερυθρός Ημίξηρος (Αγιωργίτικο-Cabernet)

• Τύπος κρασιού: Ερυθρός Ημίξηρος
• Κατηγορία: Προστατευόμενη γεωγραφική ένδειξη (Π.Γ.Ε.) Πελοπόννησος
• Ποικιλία: Αγιωργίτικο 60% – Cabernet Sauvignon 40%
• Προέλευση σταφυλιών: Από επιλεγμένους αμπελώνες της Αρχαίας Νεμέας
• Οινοποίηση: Ερυθρή Οινοποίηση με ελεγχόμενη αλκοολική ζύμωση και παραμονή γλεύκους και στέμφυλων ώστε να αναδειχτούν ακόμα περισσότερο τα σημαντικά χαρακτηριστικά της ποικιλίας στο δεδομένο βαθμό ωριμότητας.
• Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Βαθύ κόκκινο χρώμα με εξαιρετικά αρώματα κόκκινων φρούτων. Γεύση ιδιαίτερα μαλακή με άριστη οξύτητα, βελούδινες ταινίες και καλά δομημένο σώμα.
• Αρμονία γεύσεων: Μπορείτε να το απολάυσετε μόνο του ή με τη συνοδεία κρεατικών, πικάντικες σάλτσες και ξηρούς καρπούς. Σερβίρεται στους 10° με 12°.
• Αλκοολικός βαθμός: 12,5%

ΚΡΑΣΙΑ ΡΥΑΚΙ 1,5 lt

Πιστοί στην φιλοσοφία και στις αρχές μας δημιουργήσαμε 7 εξαιρετικά κρασία «ΡΥΑΚΙ», τα οποία διατίθενται στην φιάλη PET χωρητικότητας 1,5 Λίτρου. Οι τύποι κρασιών είναι:
Λευκός Ξηρός, Ρετσίνα, Ροζέ Ξηρός, Ερυθρός Ξηρός, Αγιωργίτικο, Ερυθρός Ημίγλυκο και Λευκός Ημίγλυκος.

ΑΣΚΟΙ ΡΥΑΚΙ 5, 10, 20 lt

Η συσκευασία του ΑΣΚΟΥ (Bag in Box) των 5, 10 και 20 ΛΙΤΡΩΝ είναι αναμφισβήτητα μια από τις ιδανικότερες συσκευασίες τόσο για τον επαγγελματία και τον καταναλωτή όσο και για την άριστη κατάσταση του κρασιού. Χάρη στο έξυπνο βρυσάκι που διαθέτει, το οποίο κλείνει σε όλες τους τις χρήσεις αεροστεγώς, διατηρεί τα χαρακτηριστικά της κάθε ποικιλίας αναλλοίωτα.
Οι τύποι κρασιών και για τους τρεις ΑΣΚΟΥΣ «ΡΥΑΚΙ» είναι Λευκός Ξηρός, Ρετσίνα, Ροζέ Ξηρός, Ερυθρός Ξηρός, Ερυθρός Ημίγλυκος, Λευκός Ημίγλυκος, Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Cabernet Sauvignon και Ασύρτικο.

Με πλούσια αρώματα με ποικιλίες πολύ ζωηρές αλλά και παραγωγικές, κερδίζουν καθημερινά νέες αγορές, βάζοντας συνεχώς υψηλότερους στόχους, με την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων τους.

                                                Γεύσεις που κορυφώνονται και στον πιο δύσκολο Ουρανίσκο!!!


                                                                    ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ ΔΟΥΡΟΣ…….

Τα προϊόντα μας:
Evnia Ερυθρός Ξηρός (Αγιωργίτικο), Μέλοινος Λευκός Ξηρός (Ροδίτης-Μοσχοφίλερο), Μέλοινος Ροζέ Ξηρός (Αγιωργίτικο), Μέλοινος Ερυθρός Ξηρός (Αγιωργίτικο-Cabernet), Monopati Λευκός Ξηρός (Ροδίτης), Monopati Ροζέ Ξηρός (Ροδίτης-Αγιωργίτικο), Monopati Ερυθρός Ξηρός (Αγιωργίτικο), Monopati Λευκός Ημίγλυκος (Ροδίτης), Monopati Ρετσίνα Σαββατιανό, Monopati Ερυθρός Ημίγλυκος (Αγιωργίτικο), Μέλοινος Λευκός Ξηρός (Ροδίτης-Μοσχοφίλερο), Μέλοινος Ροζέ Ημίξηρος (Αγιωργίτικο), Μέλοινος Ερυθρός Ημίξηρος (Αγιωργίτικο-Cabernet), Κρασιά Ρυάκι 1.5lt, Ασκοί Ρυάκι 5, 10, 20 lt
Φωτογραφίες:
ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΔΟΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΔΟΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΔΟΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΔΟΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΔΟΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΔΟΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΔΟΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΔΟΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΔΟΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΔΟΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΔΟΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΔΟΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΔΟΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΔΟΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Μπάθρα Κουτσοποδίου
Πόλη: Άργος , ΤΚ: 21200
Νομός: Νομός Αργολίδας
Τηλέφωνο: 2751022334
Fax: 2751022163
Κινητό: 6949688899
Υπεύθυνος: Αντώνης Δούρος
site: www.douroswinery.gr   e-mail: info@douroswinery.gr
Βρείτε μας στον χάρτη:
Διαφημίσεις